בעלי עסקים בצפון? מסעדות, צימרים, מלונות ואטרקציות מוזמנים לפנות אלינו לשיתופי פעולה :) לחצו כאן

6 מסעדות בשרים בצפון שאתם חייבים להכיר [2024]

מסעדת בשרים בצפון
קרניבורים בצפון? זאת הכתבה בשבילכם! בצפון המדהים שלנו יש לנו מגוון עצום של מסעדות בשרים מעולות, ריכזנו עבורכם 6 מסעדות בשר מומלצות במיוחד בצפון הארץ. אחד מן היתרונות המדהימים של מסעדת בשרים בצפון הארץ הוא טריות הבשר, המון מבעלי המסעדות מגדלים בעצמם את הבקר ואם לא מגדלים בעצמם אז לוקחים חלק בפיקוח גידול הבקר. התוצר המתקבל הינה מסעדה שמשתמשת בבשר טרי, משובח ואיכותי שנבחר בקפידה לפני שהגיע לצלחת שלכם!
קפצו לחלק הרלוונטי :)

הטחנה 

אחת מבין מסעדות הבשרים הטובות בצפון היא הטחנה אשר שוכנת במטולה.
הטחנה היא מוסד ותיק שעובד מעל 15 שנה. היא זכתה לשלל תארים ואפילו נבחרה לאחת מחמש מסעדות הבשר הטובות בארץ.
מסעדת הטחנה ממוקמת בסמוך לטחנת הקמח ההיסטורית של מטולה ומשם קיבלה את השם.

העיצוב של מסעדת הטחנה אותנטי ומלא סטייל, היא בסגנון המערב הפרוע עם קירות עץ, קמין עצים והמון אבזור משלים ברחבי במסעדה.
כיאה למסעדת בשרים צפונית הם מגדלים את עדרי הבקר שלהם באופן פרטי על ידי בעל המסעדה ברמת הגולן.
בזכות זה אפשר ליהנות מתפריט בשרים איכותיים וטריים הכולל מגוון רחב של נתחים לפי משקל כמו אנטריקוט, סינטה ופילה. יש גם נתחים עם עצם כמו טיבון, ניו יורק סטייל או פורטרהאוס.
בנוסף יש תפריט שלם של מנות ראשונות כמו קרפצ'יו שייטל, קרואסון בריסקט ונקניקיה גלילית. וגם מנות עיקריות למי שפחות בקטע של סטייקים כמו המבורגר, דג היום ושניצל.
מחוץ למסעדת הטחנה עומדת לה המעדנייה שם תוכלו להצטייד בנתחים טריים ואיכותיים לבית.

כתובת: הראשונים 1, מטולה
שעות פתיחה:
א סגור
ב-ה 18:00-21:00
ו 16:00-22:30
ש 13:00-21:00
טלפון: 04-694-4810

 

לימוזין

הסיפור המלא של מסעדת לימוזין מתחיל בפגישה של הבוקרים אמיר טלמור ורמי גינת שבה החליטו על הקמת חווה לגידול בקר איכותי. משם אנחנו ממשיכים לשנת 1998, אמיר ורמי החליטו שהם רוצים למכור בשר איכותי הישר מן העדר ללקוח הפרטי ללא מתווכים והקימו את האטליז לימוזין שמתמחה ביישון בשר מקומי איכותי.
בשנת 2002 לצד האטליז המפורסם נולדה לה מסעדת הבשרים המצויינת ובנוסף גם קייטרינג לאירועים.

מסעדת לימוזין מתמחה בצליית בשרים בגידול עצמי כמובן ומגישה אותם לצד חומרי גלם איכותיים ומקומיים מאזור רמת הגולן.
בתפריט תמצאו מגוון נתחים לפי משקל – אנטריקוט, סינטה, פילה, אסאדו, צלעות טלה וכן הלאה.
כמובן שיש גם מנות ראשונות קלאסיות כמו קבבוני טלה ונקניקיות עגל. ואם תרצו עיקרית שהיא לא סטייק יש גם המבורגרים או דגים על הגריל.
גם לילדים דאגו במסעדת לימוזין ובשבילם יש שניצל או פסטה.

לאחר שאכלתם ושבעתם במסעדה תוכלו לבקר באטליז המעולה של לימוזין ולרכוש בשרים טריים לבית.
למעוניינים יש גם מתחם אירועים בשם "סגרא" בקומת הגג.

כתובת: חורש האלונים 14, רמת ישי
שעות פתיחה:
א סגור
ב-ש 12:00-22:30
טלפון: 04-953-3731

 

מושובוצ

אי אפשר לכתוב על מסעדות בשרים מבלי להתייחס למושובוצ – אחת ממסעדות הבשרים המוכרות והאהובות בצפון הארץ.
מקור השם "מושובוצ" מגיע מראשית ההתיישבות במורדות רמת הגולן. המתיישבים שילבו בין חזון הקיבוץ (חיים ועבודה משותפים) לבין המטרה הסופית – מושב. התוצאה הסופית: מושובוצ.
המסעדה הוקמה בשנת 2007 בחוות סוסים במושב מעלה גמלא ועברה דרך ארוכה עד שהפכה למה שהיא בימינו.
בשנת 2015 חברו בעלי המסעדה למשפחת שניידר שמגדלת עדרי בקר מובחרים ברמת הגולן והקימו יחדיו את הקצביה של מושובוצ.

כמובן שהנתחים המשובחים מגיעים גם לצלחות שלכם במסעדה.
חוץ מהבשר נעשה מאמץ רב להביא חומרי גלם מקומיים ואיכותיים מרמת הגולן.לא משנה אם זה בירות, יינות או גבינות לכולם יש מקום של כבוד בתפריט המסעדה.
בתפריט של מושובצ תמצאו מגוון רחב של מנות ראשונות ועיקריות, רובן בשילוב של בשר משובח לדוגמא: "רוסטביף עגלה שניידר", "קדירת כל הלילה" או "מחבת קצבים". יש גם המון סטייקים, המבורגרים, דגים וכן הלאה.
לקינוח תוכלו להזמין סמיפרדו שוקולד או מלבי קרם קוקוס.
את הבשרים של מושובצ תוכלו לרכוש בקצבייה שממוקמת בקצרין.

כתובת המסעדה: דליות 36, מושב רמות
שעות פתיחה:
א-ה 8:00-18:00
יום ו' – 8:00-14:00
טלפון: 04-6795095 

 

מיטסוש

למיטסוש יש שני סניפים של מסעדות בשרים בצפון- אחת בקצרין ואחת בשדה אליעזר, לצד הסניפים יש גם קצביה ויקב.
המסעדות של מיטסוש הוקמו כמובן על טהרת הבשר ובביקור בהן תוכלו להנות מארוחת בשרים מצוינת לצד יין משובח מיקב סלוקיה הצמוד.

הבשרים המשובחים עוברים תהליך פיקוח ארוך שלבים שמתחיל בבחירת העגלים ברמת הגולן ממשיך במעקב אחר גידולם ועד לטיפול המסור שנתחי הבשר מקבלים במעדניית מיטסוש.
בתפריט המסעדות יש מגוון מרשים של נתחים ומנות בשר כמו: אנטירקוט, סינטה, אסאדו, שייטל,בריסקט ואונטריב. יש גם המבורגרים מבשר עגלות טרי ומנות ראשונות כמו קרפ'ציו, קבב, מרגז וצ'וריסוס.
כמו כן יש גם מנות צמחוניות למי שלא אוכל בשר.
אם תרצו לקנות נתחים או יינות משובחים לבית תוכלו להצטייד במעדניית מיטסוש ויקב סלוקיה הממוקמים צמוד לסניף בקצרין.

כתובת: אזור התעשיה, קצרין
שעות פתיחה:
א  סגור
ב-ש 12:00-22:30
טלפון: 04-6963334

 

מסעדת הבוקרים

מסעדת הבוקרים אשר ממוקמת במרום גולן גם היא אחת מאבני הדרך בסצינת מסעדות הבשר בצפון וברמת הגולן בפרט.
היא נוסדה בשנת 1984 ונותנת דגש על שימוש בחומרי הגלם האיכותיים המיוצרים בצפון רמת הגולן.

בגזרת המנות הראשונות של מסעדת הבוקרים תמצאו פלטת שרקוטרי, אסאדו דלעת. טריו אמפנדס, לחמא בעג'ין ועוד המון סלטים ופינוקים קטנים אחרים.
מבחינת מנות עיקריות ניתן להזמין סינטה או אנטריקוט מקומיות, אסאדו 12 שעות, המבורגר הבית, דג פורל או למביני עניין – פלטת הבוקרים הכוללת קבב, אסאדו וסטייק לבחירתכם.
אל תדאגו יש גם מנות ילדים – שניצל ביתי או המבורגר קטן.
בנוסף למשקאות קלים והבירות הקלאסיות יש גם בירה בזלת מהגולן ומיצי פירות של קשת.

כתובת: מרום גולם, רמת הגולן
שעות פתיחה:
א-ה 12:30-21:00
ו 12:30-15:30
טלפון: 04-6960206

 

300 גרם

מסעדת 300 גרם ממוקמת במושב בצת אל מול הנוף המהמם של הגליל המערבי.
מקור שם המסעדה מגיע מן המשקל הפופולרי להגשת נתחי בשר – 300 גרם כמובן.
מסעדת 300 גרם מתמחה בעולם הבשרים וצוות המסעדה בניצוחו של השף איתי חסון חותכים, מעשנים ומיישנים נתחי בשר בצורות ייחודיות במטרה לתת לנו הסועדים חוויה יוצאת דופן, עשירה בטעמים.

בתפריט המסעדה ישנם מגוון מנות ראשונות כמו קרפצ'יו בקר ברוטב עשבי תיבול, קבבוני טלה על קרם טחינה, כבד אווז על ברוסקטה עם רוטב אננס ויין וצ'וריסוס עגל על מצע כרוב כבוש וחרדל דיז'ון.
תפריט העיקריות של מסעדת 300 גרם מציע מנות כמו סינטה עגל, מדליוני פילה בקר, מדליוני כבד אווז, פילה מיניון והמבורגר עגל.
בנוסף לכל הטוב הזה יש גם תפריט עסקיות זוגיות שוות וארוחת תאוות בשרים מלאה לקרניבורים בדם.
יש גם מנות לקטנטנים – שניצלונים ופסטה ברוטב עגבניות.

כתובת: מושב בצת
שעות פתיחה: 
א-ה 12:00- עד אחרון הסועדים
ו 11:00 עד שעתיים לפני כניסת שבת
מוצ"ש שעה לאחר צאת השבת ועד אחרון הסועדים
טלפון: 072-2570362

 

מרינדו

מרינדו היא התגשמות חלומם של רועי טבור ואיתמר קנדליק ממושב כנף שבדרום רמת הגולן.
בשנת 2003 הם החלו לפעול ולשווק תוצרת חקלאית איכותית הישר מהמגדל ללקוח.
מרינדו מספקים בשר איכותי ללא מתווכים באמצעות סניפים בעין גב, צפון תל אביב ורמת השרון. כמובן שאפשר גם להזמין משלוחים.
אבל אנחנו כאן לדבר על המסעדה המצוינת שבקיבוץ עין גב אשר נוסדה בשנת 2007.

תפריט המסעדה מציג מגוון מרשים של מנות בשר. החל ממנות ראשונות כמו קרפצ'יו פילה עגלה, עראיס טלה וחטיפי אסאדו דרך מנות עיקריות כמו מיקס שרקוטרי, צלעות טלה, נתחי אנטריקוט או סינטה, פילה עגל ועד המבורגרים עם מיני טופינג שונים.
גם לילדים לא יחסר דבר ותוכלו להזמין להם שניצלונים, סטייק פרגית או בייבי בורגר עם צ'יפס וירקות בצד.
בקיצור מרינדו היא מסעדת בשרים מעולה באזור דרום רמת הגולן. אם אתם באזור אנחנו ממליצים בחום. 

כתובת: קיבוץ עין גב
שעות פתיחה:
א-ה 13:00-21:00
ו-ש 12:00-22:00
טלפון: 04-665-8555

 

לסיכום

בצפון המדהים שלנו תוכלו למצוא מסעדות בשריות מצוינות לא פחות טובה מאלו שבמרכז הארץ (ואפילו יותר!).
במסעדות הבשר בצפון תקבלו בשר טרי ואיכותי שלרוב גדל על ידי בעלי המסעדה או עבר תהליך פיקוח של עדרי הבקר וזה אחד היתרונות המשמעותיים שיש למסעדות בשר בצפון.
בנוסף למסעדות שכתבנו עליהן כאן תוכלו למצוא מסעדות בשר בכל חלקי הצפון – ברמת הגולן, באזור הכנרת, בגליל המערבי/העליון/התחתון, באזור הגלבוע והעמקים. בקיצור בכל מקום שתחפשו 🙂

צוות המגזין כותב באהבה גדולה לעסקים בצפון. אם אתם רואים טעות בתוכן או שאתם סתם רוצים לפנות אלינו אתם מוזמנים לשלוח לנו הודעה בעמוד הבית

אם אתם פחות בקטע של מסעדה בשרית ויותר בקטע של פיצה מוזמנים לקרוא על 4 פיצריות בצפון שאסור לפספס

אהבתם? שתפו מאמר זה!